Spraytanning is in!

Je zomerkleurtje is al vervaagd of zelfs al volledig verdwenen. Of je wil gewoon een gezond bruin kleurtje. De zonnebank wil je niet want je hebt het te druk in je dagelijkse leven. Spray tanning biedt dan een oplossing. Je moet naar een feestje en je wil snel een gezond kleurtje. Met spray tanning heb je binnen de 8 uur, op een gezonde manier, een egale bruine teint.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig zonnen. Desondanks wil iedereen wel een mooie, egale bruine teint. Spray Tanning is een gezonde manier om snel een mooie bruine teint te krijgen.

Waarom een spray-tan?

 • Het is gezond en verzorgend voor de huid
 • De kleur is gemiddeld 1-2 weken zichtbaar
 • Je wordt nog steeds bruin van de zon zelf
 • Die “eerste keer” weer in zomerkleding
 • Een behandeling duurt slechts 15 minuten
 • Verdoezelf oneffenheden, cellulitis, striae en adertjes.
 • Een spray-tan vervaagt geleidelijk.

Het hele jaar door

Een spray-tan kan het hele jaar door. In de winter kies je bijvoorbeeld voor een kleur die ‘het bleke’ eraf haalt en in de zomer kan de teint weer wat donkerder.

 

Een snelle en veilige bruine teint!

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende teint. De resultaten zijn verbluffend. Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 15-20 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies.

De kleur blijft 6 tot 11 dagen behouden. Dit is afhankelijk van uw huid en de verzorgingsproducten die u gebruikt.

ORGANISEER EEN SPRAY-TAN PARTY

Een gezellig avondje thuis met je vriendinnen of verras je vriendinnen met een spray tanning party! Deze avond kan je bijvoorbeeld ook combineren met een workshop paaldansen of chairdanse (Release-acemdemy.nl) de perfecte vrijgezellenparty.

 

Mix de avond met leuke muziek, een drankje en gezelligheid en je hebt een geweldige avond met een mooie bruine teint als eindresultaat!

 

Informeer naar onze arrangementen!

wedding

Organiseer een Spray-Tan party samen met je vriendinnen en combineer het met een shellac nagelbehandeling

wedding

Neem een spray-tan behandeling voordat je op vakantie gaat en voorkom dat je de eerste dagen van je vakantie spierwit in je bikini aan het stand zit.

wedding

Organiseer een make-over party als vrijgezellenfeest eventueel aangevuld met een workshop paaldansen of burleske en beleef een onvergetelijke dag
 

Voorbereiding voor een Spray-Tan Sessie


Scrubben

Een scrub zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en belangrijker nog, dat je huid veel langer bruin zal blijven. De loszittende dode huidcellen worden verwijderd bij het scrubben. Degene die nog vast zitten zullen nog veel langer op hun plaats blijven. Opgelet : zorg ervoor dat je geen stukken vergeet !

Kleding

Trek donkere, loszittende kledij aan die geen wrijving geeft met je huid. Op lichte (niet delicate) kleding kunnen de ingediënten een licht kleur afgeven (wasbaar). Het werkzame ingrediënt werkt een 8-tal uur en dus kan op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt, je teint vroegtijdig weggewreven worden.

Andere
 1. Gebruik de dag zelf geen parfum, deodorant of bodylotion
 2. Scheren: tot 8 uur voor de Spray Tan
 3. Harsen: 1 tot 2 dagen voor de Spray Tan
 4. Als je een special event hebt, 1 of 2 dagen voordien komen tannen

Tijdens Uw Spray Tan


Tijdens de Spray-Tan behandeling is een haarnetje ter bescherming van je haren mogelijk maar niet noodzakelijk. Hiermee voorkom je dat het haar vettig zal worden door de DHA spray (dit kan uiteraard wel gewoon uitgespoeld worden).
Tijdens de Spray Tan behandeling kun je zelf beslissen wat je wil dragen. Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt volledig bij jou (of bij degene die de spray aanbrengt). Wil je geen bandjes zien, maar vind je het toch oncomfortabel om halfnaakt te staan? Houd dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag.

Spray TanSpray TanSpray Tan

Spray TanSpray TanSpray Tan

Spray TanSpray TanSpray Tan

Na Uw Spray Tan:Onmiddellijk
 1. Draag loszittende, donkere kleding zoals hierboven reeds aangegeven
 2. Geen delicate weefsels (zijde/leer/nylon/…) om verkleuring te voorkomen
 3. Minimaal 4 tot 8 uur niet douchen
 4. Geen make-up eerste uren na de Spray Tan behalve lipstick en mascara
 5. Geen sport tot 8 uur na de Spray Tan
 6. Na de Spray Tan minimaal 24 uur wachten met scheren
Volgende Dagen
 1. 1/2 maal per dag een body lotion aanbrengen
 2. Niet scrubben tenzij je de laatste restjes weg wilt hebben
 3. Niet lang zwemmen in chloorwater
 4. Na het douchen de huid droog deppen met een handdoek